Sokak Ezoterije com

Predavanje o zdravlju kroz nove pristupe

Ići dole

Predavanje o zdravlju kroz nove pristupe

Počalji  Admin taj Uto Jun 16, 2009 6:41 am

Predavanje o zdravlju kroz nove pristupe:

Grupni rad i holistički pristup zdravlju!

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća Vas poziva da u petak, 19. juna, sa početkom u 18.00 časova, prisustvujete uvodnom predavanju o značaju grupnog rada i holističkog pristupa zdravlju, u Centru za kulturnu dekontaminaciju, ulica Birčaninova 21.

Predavanje je samo uvod u jednodnevne seminare koje drži Jasmina Kovačev, terapeut i međunarodni instruktor tehnike emocionalne slobode sa Novog Zelanda, koja je svoja znanja i iskustva sticala i usavršavala kroz mnogobrojne edukacije u Evropi, USA, Australiji i Novom Zelandu.

Reč je o metodama i pristupima koji su veoma efikasni u isceljenjima na izgled upornih i neizlečivih stanja.

Naime, holistički pristup zdravlju počiva na znanjima starim preko 10.000 godina, a sama osnova pristupa leži u činjenici da naš organizam ima izuzetnu sposobnost samoisceljenja. Pristup se bazira na balansu različitih nivoa isceljenja, kao i preuzimanju odgovornosti i kontroli nad svojim zdravljem. Što bolje razumemo sebe, više možemo pomoći sebi, a i drugima.

Sa druge strane, grupni rad se zasniva na tehnikama emocionalne slobode, i predstavlja idealnu tehniku za oslobađanje strahova, fobija, emocionalnih opterećenja, kao i neprijatnih događaja iz prošlosti, za koje ljudi obično misle da su samo produkt njihove glave.

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća osnovala je Jasmina Kovačev, certifikovani terapeut renomirane britanske organizacije AAMET (Association for Advancement of Meridian Therapies). Studio ima za cilj da edukuje ljude kako da poboljšaju kvalitet življenja u svim oblastima, počev od postizanja emocionalnog mira, boljeg zdravlja, boljih poslovnih rezultata, roditeljstva i mnogih drugih. Do sada, Studio vrlo uspešno posluje u Srbiji i zemljama regiona, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini.

Za više informacija, možete posetiti sajt www.TehnikaEmocionalneSlobode.com


Ukoliko imate pitanja, možete se obratiti Bobanu Stojanov na broj telefona 064/2875 155 ili na mail efthelp@gmail.com

Admin
Admin

Broj poruka : 30
Datum upisa : 15.05.2009

http://sokakezoterije.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu