Sokak Ezoterije com

HEARTBEAT - RITAM SRCA

Ići dole

HEARTBEAT - RITAM SRCA

Počalji  Admin taj Čet Maj 21, 2009 6:32 am

Radionica metode pokreta 5 Ritmova®️

HEARTBEAT - RITAM SRCA

Vodi John Kelly

BEOGRAD

23.-24.05. Subota- NedeljaAko želite na ovu plesnu avanturu, plesno iskustvo za vaše tijelo i srce vam je zagarantirano. Obratite pažnju na cijenu radionice... Javite se ako nudite ili tražite mjesto u autu, ili ako nudite ili tražite smještaj u Beogradu.

Ritam srca je potrebni preduvjet za radionicu Ciklusi sa Jonathanom u Zagrebu, koja je je još jedan korak bliže sebi na ovom plesnom putu.

Ljubav je okean

emocija je talas

strah ljutnja tuga radost saosećanje

su talasi srca u univerzalnom okeanu ljubavi

talasi njegove energije u pokretu (e-motion)emocija se uzdiže i pada

čineći talase 5 ritmova

kada plešemo da bi otelotvorili te

pokrete svog srca


na ovoj radionici

oslobodićemo svoja stopala

kako bi izrazili neartikulisani govor svog srca

i plesali u telesnom jeziku svojih emocijavežbaćemo da budemo prisutni u sopstvenom talasu srca

preuzećemo odgovornost za svoja osećanja i pokret

i postaćemo plešući izvor ljubavi kako bi ona ušla u naše telo

Cena radionice je 63 EUR. Ako uplatite nepovratnu akontaciju od 10 EUR, 15 dana pre radionice, cena je 52,50 EUR. Radna cena je 31,50 EUR (3 mesta).Sve informacije i prijave: 061 2618030, 5ritmova.beograd@gmail.comNudimo pomoć u vezi sa smeštajem onima koji nisu iz Beograda. Molimo sve kojima treba smeštaj, kao i one koji nude smeštaj kod sebe za jednu noć, da nam se što pre jave. Unapred hvala!

Šta god da je fiksirano ili zamrznuto ne može da diše, ne može da raste, ne može da se menja. Metoda pokreta Gabrielle Roth je sveobuhvatno, progresivno, spiralno putovanje u povratak prirodnom kretanju tela, srca i uma, koje nas vraća u prirodno stanje postojanja: fizički, emotivni i duhovni program koji nas putem plesa sistematski vodi natrag u našu izvornu životnost.U TALASIMA počinjemo praksu 5 Ritmova, jednostavnu, ali duboku meditaciju u pokretu koja vraća naše telo u pokret. Stalno se vraćajući na ovu temeljnu praksu, počinjemo da oslobađamo naša tela, postajemo fluidni. Stare emocije koje su zaključane u našim udovima ili zarobljene u grudima, počinju da se kreću i da se oslobađaju.Tada ulazimo u područje RITMA SRCA / HEARTBEAT/ gde se fokusiramo na to kako se emocije kreću ili ne kreću. Učimo kako da dopustimo osećanjima da se pojave i odu prirodno poput talasa okeana, niti ih se držimo niti ih odgurujemo od sebe. U tom procesu, primećujemo gde nam se srca kreću, a gde se zamrzavaju u starom strahu, gde sledimo tok ljubavi, a gde se suzdržavamo od jednostavnosti onog što želimo: da volimo i budemo voljeni.Plešući 5 Ritmova Gabrielle Roth, pročišćavajući oblik ekstatične meditacije u pokretu, oslobađamo telo i osećamo ono što držimo u srcu. Povlačeći se iz sveta činjenja, plesaćemo u toj zemlji gde planine dodiruju okean i prisetiti se naše prave prirode: kucajuća divlja i nežna srca koja su tu, odmah ispod površine. I krećući se tim putem, ponovo ćemo vratiti svoju moć da volimo.

Tekst preuzet od: Moving Center School

Admin
Admin

Broj poruka : 30
Datum upisa : 15.05.2009

http://sokakezoterije.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu