Sokak Ezoterije com

Predavanje Jasmine Kovacev EFT ekspert

Ići dole

Predavanje Jasmine Kovacev EFT ekspert

Počalji  Admin taj Čet Maj 21, 2009 6:25 am

Predavanje Jasmine Kovacev

Ponovo u Srbiji

Jasmina Kovačev, EFT ekspert, sertifikovan EFT internacionalni trener, višestruki terapeut i Coach za postizanje vthunskih dostignića u životu, zdravlju i biznisu je ponovo u Srbiji i odžava seriju popolarnih seminara i treninga.

Za sve koji su tog dana u Beogradu u petak 8mog maja, održaće se besplatno popularno predavanje na temu "Poboljšajte svoj život" i primena EFTa tj Tehnike Emocionalne Slobode, od 18 sati u Centru za kulturnu dekontaminaciju, Birčaninova 21, Beograd.

Nakon predavanja, od 20 sati se održava besplatno prikazivanje filma "Šta ako..." za koji je Jasmina dobila ne samo dozvolu nego i blagoslov producenta za prikazivanje na našim prostorima za potrebe svoje tromesečne edukacione turneje i misije širenja ličnog mira na našim prostorima.


Tom prilikom će se prvi put predstaviti Jasminina nova knjiga "Preobrazite svoje slabosti u snagu" koja temu emocija približava na pristupačan način svakom čitaocu.


Ne propustite da naučite najnovija saznanja iz sveta kroz niz seminara koje Jasmina održava na našim prostorima.

EFT nivo jedan u trajanju od dva dana vas uči osnove samopomoći u mnogim životnim situacijama, emocijama, stresnim situacijama, bolovima.... Nakon toga možete krenuti na druge treninge i seminare po sopstvenom izboru.


Za dan mladosti, 25.maj. odrzaće se izuzetan seminar za roditelje, vaspitače, i sve oni koji žele da nauče više kako pomoći svojoj deci da postanu jednog dana odrasle osobe koje su uspešne, ispunjene samopouzdanjem. Ovaj proces kreće mnogo ranije nego što ste mogli i zamisliti. Naučite zašto ne morate biti žrtva vaših gena i mogućnosti deaktivacije gena. Naučite ključ formiranja naše ličnosti kroz uticaje emocija na naše biće još u periodu trudnoće majke, a posebno u ranom detinjstvu i kako vi možete pomoći svom detetu, svom budućem detetu, svom unuku ... Uslov za ovaj trening i uspešnu primenu znanja je pohađanje nivoa jedan.


Raspored seminara kao i prijave za seminare i treninge su preko kontakata koji su objavljeni na adresi www.TehnikaEmocionalneSlobode.com/raspored.htmlPriključite nam se u petak 8mog maja u 18 sati. Svi prisutni učestvuju u izvlačenju nagrada (treninzi i knjige).Birčaninova 21, Beograd, ulaz besplatan

Admin
Admin

Broj poruka : 30
Datum upisa : 15.05.2009

http://sokakezoterije.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu